Mattie en Wietze

We zagen elkaar een halfuur geleden pas voor het eerst vertelde Mattie in de uitzending. Om plaats te maken voor het populaire Qmusic-duo wil dat station zijn programmering veranderen van alle muziek naar alle muziek en geen djs zodat ze hun show kunnen draaien.


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel

De djs - jarenlang nauw samenwerkende collegas bij Qmusic -.

. Mattie Valk en Wietze de Jager verzorgen volgende week maandag samen een ochtendshow op Radio555 de actie die commerciële en publieke radiostations voeren om geld op te halen voor de inwoners van Oekraïne. En Sublime zenden op maandag allemaal hetzelfde uit. Wietze de Jager en Mattie Valk vielen uit elkaar na een legendarische radioruzie.

De landelijke radiozenders 100 NL NPO Radio 2 NPO 3FM NPO Radio 5 Qmusic Radio 538 Radio 10 Radio Veronica SLAM. Wietze was woest en het duo lag uit elkaar. Mattie en Wietze 153M views Discover short videos related to Mattie en Wietze on TikTok.

28 Followers 0 Following 0 Posts - See Instagram photos and videos from Mattie Wietze mattiewietze. Wikimedia Commons has media related to Q-music Netherlands. Mattie valk en wietze de jager zijn vanochtend op.

Het is de eerste keer dat de twee djs na hun conflict in. Mattie Valk en Wietze de Jager verzorgen volgende week maandag samen een ochtendshow op Radio555 de actie die commerciële en publieke radiostations voeren om geld op te halen voor de inwoners van Oekraïne. Vanaf de stations Duivendrecht en Amsterdam Amstel rijden speciale Mattie Wietze taxis je gratis heen en terug.

Waarom zijn mattie en wietze uit elkaar. Deze fanclub pagina is speciaal gemaakt voor de fans van de Q-ochtend DJs Mattie en Wietze het leukste radio duo van NL. Mattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag.

Parkeren rondom het restaurant is tot 1900 uur betaald eerste 3 uren kosten 10 cent per uur daarna 250 euro per uur. En zeker als je nu kijkt wat er allemaal aan de hand is in de wereld dan zet dat dingen ook in perspectief om het zacht uit te drukken Mattie en Wietze zijn nog tot tien uur op de radio te horen voor radio 555. Je vindt de taxi bij de speciale Mattie Wietze halte.

Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments. Daar was enorm veel media-aandacht voor en dat begon de aandacht voor Oekraïne een beetje te overschaduwen stelt Ruud de Wild. Mattie Valk en Wietze de Jager.

Mattie Valk en Wietze de Jager gaan maandag samen radio maken om geld in te zamelen voor Giro 555. Mattie en Wietze begraven strijdbijl. From August 27 to September 7 politicians agency in run-up to the parliamentary elections in.

De radio-djs kwamen vanochtend bijeen om geld in te zamelen voor de landelijke actiedag voor Oekraïne. Ze maakten samen een zeer succesvol radioprogramma op Qmusic en concurrent Talpa Radio trok aan het tweetal. 24 Posts - See Instagram photos and videos taken at Mattie En Wietze Restaurant.

Mattie Wietze fanclub Amsterdam. Qmusic-dj Mattie Valk zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat mede daardoor de breuk tussen hem en zijn collega-dj Wietze de Jager is ontstaan. Watch popular content from the following creators.

Wietze de Jager en Mattie Valk zijn na vijf jaar herenigd. Mattie en wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag. We gaan geen liedje draaien grapten ze.

Kom je met de auto. Mattie Valk heeft de gesprekken met Sky Radio beëindigd omdat hij tekende bij Qmusic zegt het radiostation. Deze fanclub pagina is speciaal gemaakt voor de fans van de Q-ochtend DJs Mattie en Wietze het leukste radio duo van NL.

Q music mattie en wietze. Eerder zei Mattie over de hereniging dat het een mooi moment is om het verleden achter hen te laten. Digitale krant Webwinkel Klantenservice Achter Schermen Show Nieuws Regio Sport Show Video Podcast Fun Home Nieuws Alle artikelen Binnenland Buitenland Politiek Economie Bizar Wetenschap Reizen Opinie Regio Regio wijzigen Almelo Alphen Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Bergen Zoom.

1 day agoMattie Valk en Wietze de Jager zijn voor de slachtoffers van Oekraïne over hun eigen schaduw heen gestapt. In March or April of this year the winner will be posted. Na een jarenlange mediaruzie keerden ze gisteren voor even terug als duo op de themazender Radio 555.

Mattie en Wietze herenigd. Onder de noemer Giro 555 zullen djs van alle zenders in verschillende formaties samen vijftien uur lang radio maken. Een gebeurtenis die niet veel mensen voor mogelijk hadden gehouden is vandaag toch werkelijkheid geworden.

En ja ik heb heel veel zin om samen met Mattie en Wietze weer een show te maken httpslnkdineGBr85Wg. Ze zouden eigenlijk samen de overstap maken totdat Mattie ineens besloot om tóch bij te tekenen bij Qmusic. En het leuke is.


Kensington All For Nothing Official Video Youtube Kensington Youtube Music


Pin Op Marieke


O G3ne Just Give Me A Reason Live Frank Vrijdag Show Just Giving Give It To Me Live


Pin Op Kovacs Family


Pin On Music


Pin Op Favorite Music Video


73 Likes 0 Comments Bon Jovi Legends Bonjovi Legends On Instagram 2000 Bonjovi Legends 2000 2000style B Bon Jovi Crush Bon Jovi Jon Bon Jovi


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze Vrouwelijk Vrouw Blouse


Pin Op Kovacs Family


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Pin Op Music Heals The Soul D B


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


Grand Puba Ft Mary J Blige Check It Out Remix 1992 Hq Mary J Youtube Remix


Pin On Songs


O G3ne Magic Official Video The Story Of My Life The Voice Of Holland 2014 Youtube The Voice Of Holland The Voice Wedding Music


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel